Opel Meriva

1.4 Turbo Cosmo
  • lichtmetalen velgen 16"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem
  • panoramadak

Bouwjaar
2015
Kilometerstand
161.807 km
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
JK-896-V
Carrosserie MPV
Bouwjaar 2015
Kleur Grijs
Brandstof Benzine
Energielabel B
Transmissie Handgeschakeld
Bekleding Stof
Aantal cilinders 4
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud 1364 CC
Omschrijving

Opel is al meer dan 120 jaar een van de populairste en succesvolste merken op de markt. En niet voor niets. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Overdag een weidse zichthoek en ’s avonds het lichtspel in de binnenruimte: dat geeft het glazen panoramadak! Tot de uitrusting van deze Opel behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bediende ramen, metallic lak en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. Terwijl u stuurt, kunt u het audiosysteem bedienen met de knoppen onder uw vingertoppen. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Ook regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en lederen versnellingspook horen tot de voorzieningen op deze auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel Meriva samen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.

Neem contact op voor een afspraak en laat een proefrit het bewijs leveren!

Opties
lichtmetalen velgen 16"

metaalkleur

navigatiesysteem

panoramadak

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

audio installatie

bandenspanningscontrolesysteem

bestuurdersairbag

bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar

binnenspiegel automatisch dimmend

Bluetooth telefoonvoorbereiding

Garanties
Bovag