Renault Captur

TCe 120 EDC Dynamique Automaat
  • airco (automatisch)
  • audio-navigatie full map
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur

Bouwjaar
2014
Kilometerstand
45.838 km
Brandstof
Benzine
Transmissie
Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
7-XDT-93
Carrosserie SUV
Bouwjaar 2014
Kleur Two-tone gris casiopée / noir
Brandstof Benzine
Energielabel B
Transmissie Automaat
Bekleding Stof
Aantal cilinders 4
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud 1197 CC
Omschrijving

De Franse automerken hoeven al tientallen jaren niks meer te bewijzen qua rijcomfort en uiterlijk. Maar ook de prestaties en prijsstelling zijn verrassend goed! Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Tot de uitrusting van deze Renault behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, elektrisch bediende ramen en metallic lak.

Strak inparkeren wordt een fluitje van een cent door de achteruitrijcamera. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Het luxeniveau in deze Renault is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Deze Renault is bovendien voorzien van cruise control. Dus comfortabel en zuinig rijden verzekerd! Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn navigatiesysteem, keyless entry en lederen stuur en versnellingspook.

In de Renault Captur heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Die hill hold control: ja, die had u wel willen hebben bij het afrijden. Want zo stelt een hellingproef echt niks meer voor.

Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.

Opties
airco (automatisch)

audio-navigatie full map

lichtmetalen velgen 17"

metaalkleur

achteruitrijcamera

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

Anti doorSlip Regeling

bestuurdersairbag

bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar

buitenspiegels elektrisch inklapbaar

buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar

Garanties
Bovag

Nap