Renault Captur

TCe 90 Dynamique
  • airco (automatisch)
  • audio-navigatie full map
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur

Bouwjaar
2015
Kilometerstand
100.874 km
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
GG-750-L
Carrosserie SUV
Bouwjaar 2015
Kleur Two-tone brun moka / noir etoi
Brandstof Benzine
Energielabel B
Transmissie Handgeschakeld
Bekleding Stof
Aantal cilinders 3
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud 898 CC
Omschrijving

Deze auto maakt deel uit van ons vervangend vervoer wagenpark, neem aub contact op voor beschikbaarheid en actuele km stand.

Zo compact als hij is, biedt de Renault Captur een enorme hoop ruimte voor u, uw gezin en uw bagage. Dit exemplaar heeft 100874 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2015. Met deze Renault is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, elektrisch bediende ramen en metallic lak.

Twijfelen hoeveel ruimte u achter de auto heeft? Met de achteruitrijcamera weet u altijd hoeveel centimeter! Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Renault heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. De cruise control geeft elke flitser het nakijken. Met keyless entry en lederen stuur en versnellingspook is deze auto helemaal compleet.

In de Renault Captur heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Geen gehannes meer met de handrem en gas geven bij stilstaan op een oplopend stuk weg. De hill hold control zorgt voor een geslaagde hellingproef.

Uiteraard is een proefrit altijd mogelijk. Bel onze verkoper voor een afspraak!

Opties
airco (automatisch)

audio-navigatie full map

lichtmetalen velgen 17"

metaalkleur

achteruitrijcamera

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

Anti doorSlip Regeling

Armsteun

bestuurdersairbag

bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar

buitenspiegels elektrisch inklapbaar

Garanties
Bovag

Nap