Renault Clio

1.3 TCe 130 EDC R.S. Line AUTOMAAT
  • Apple Carplay/Android Auto
  • kunstlederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem full map
  • premium kleur

Bouwjaar
2020
Kilometerstand
93.587 km
Brandstof
Benzine
Transmissie
Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GFB-72-Z
Carrosserie Hatchback
Bouwjaar 2020
Kleur Blauw
Brandstof Benzine
Energielabel C
Transmissie Automaat
Bekleding Kunstleer
Aantal cilinders 4
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud 1330 CC
Omschrijving

Kwaliteit koppelen aan fraaie vormgeving en ultiem rijcomfort? Laat dat maar aan de Franse autobouwers over. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. De sportstoelen zorgen ervoor dat u goed en comfortabel zit, ook als het gas erop gaat. In deze Renault profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Het audiosysteem met DAB-ontvangst en het full map navigatiesysteem bedient u veilig met knoppen op het stuur. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuvreren. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Nooit te snel, altijd constant: dat is het voordeel van de aanwezige cruise control. De Renault is standaard voorzien van: keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur.

De automatische veiligheidssystemen in deze Renault fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. De auto is ook uitgerust met hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Bent u nieuwsgierig naar deze Renault Clio? Laat het ons dan snel weten.

Opties
Apple Carplay/Android Auto

kunstlederen bekleding

lichtmetalen velgen 17"

navigatiesysteem full map

premium kleur

9" Media scherm

achterbank in delen neerklapbaar

achterspoiler

Achteruitrijcamera – Camera

airco (automatisch)

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

Garanties
Bovag