Renault Mégane

Estate 1.3 TCe 115 Bose
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
  • stof/kunstlederen bekleding

Bouwjaar
2020
Kilometerstand
105.624 km
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
H-228-JS
Carrosserie Stationwagon
Bouwjaar 2020
Kleur Sterzwart gne
Brandstof Benzine
Energielabel B
Transmissie Handgeschakeld
Bekleding Stof
Aantal cilinders 4
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud 1330 CC
Omschrijving

Een combinatie van vooruitstrevende techniek en elegante vorm. Dat is deze Renault. Drive for change. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel en extra getint glas zijn aan boord.

De achteruitrijcamera levert eersteklas parkeerservice. U weet precies hoeveel ruimte u nog heeft, in beeld en geluid. Geen betere plek om naar goede muziek te luisteren dan in de auto. Daarom treft u hier het high performance audiosysteem aan! Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen full map navigatiesysteem aan boord! Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Voor de audiobediening hoeft u uw ogen geen seconde van de weg te houden. Alle functies bevinden zich op het stuur, onder uw vingertoppen. De Renault is standaard voorzien van: DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur.

De geavanceerde technologie in deze Renault is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Bij de veiligheidssystemen van deze Renault hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Opties
airco (automatisch)

Apple Carplay/Android Auto

lichtmetalen velgen 17"

metaalkleur

navigatiesysteem full map

stof/kunstlederen bekleding

achterbank in delen neerklapbaar

achteruitrijcamera

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

Anti doorSlip Regeling

armsteun achter

Garanties
Bovag

Nap