Renault Twingo

0.9 TCe 90 Dynamique AUTOMAAT
  • audio-navigatiesysteem
  • lichtmetalen velgen 15"
  • metaalkleur

Bouwjaar
2016
Kilometerstand
96.927 km
Brandstof
Benzine
Transmissie
Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
H-975-FV
Carrosserie Hatchback
Bouwjaar 2016
Kleur Rood
Brandstof Benzine
Energielabel C
Transmissie Automaat
Bekleding Stof
Aantal cilinders 3
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud 898 CC
Omschrijving

Handig en zuinig, zo’n kleine krachtpatser. In de stad uiteraard, maar ook buiten de bebouwde kom een perfecte keuze! Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en metallic lak.

Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Parkeerplekken worden er niet ruimer op. Maar met de aanwezige parkeersensoren krijgt u deze Renault Twingo zonder problemen op z’n plaats. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Nooit meer last van een slapende rechtervoet dankzij de uitgekiende cruise control! Ook navigatiesysteem, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer horen tot de voorzieningen op deze auto.

Zoals u mag verwachten van deze Renault Twingo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Opties
audio-navigatiesysteem

lichtmetalen velgen 15"

metaalkleur

achterbank in delen neerklapbaar

airco (automatisch)

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

Anti doorSlip Regeling

bandenspanningscontrolesysteem

bestuurdersairbag

bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar

Bluetooth telefoonvoorbereiding

Garanties
Bovag