Dit is Van Aaken

Hoe het ooit begon

Zo vader zo zoon, dat geldt zeker in het geval van Van Aaken. Vader Jan gaf de Beerse ondergrond en olie in zijn aderen door aan zijn zonen Maikel en Jan. Jan Senior had eerder een auto dan zijn rijbewijs en sleutelde altijd al aan brommers, later ook aan auto’s. Na het opdoen van werkervaring begon Jan in 1977 voor zichzelf. Wat als kleine, universele garage begon, moest verhuizen vanwege de groei. Sinds 1981 zit Van Aaken aan de Industrieweg in Middelbeers. Tot aan 2002 floreert Van Aaken, tot ver buiten de gemeentegrenzen komen mensen voor een nieuwe auto, een occasion, reparatie of onderhoud naar Van Aaken. De combinatie van gemoedelijkheid en professionaliteit blijken goud.

Jan van Aaken

In 2002 overlijdt zoon Maikel plotseling. Zoon Jan Junior is dan nog jong, dus Jan Senior verkoopt uiteindelijk in 2003 de garage aan een externe partij. Als Jan Junior in 2009, redelijk onvoorzien, de mogelijkheid krijgt om de vroegere zaak van zijn vader te kopen, gaan de raderen draaien.

Terug naar dorpse degelijkheid

Inmiddels had Jan Junior de MTS en IVA Driebergen afgerond en de nodige werkervaring opgedaan in de autobranche. Met hart voor de medewerkers en het geloof dat Middelbeers en omstreken niet compleet is zonder garage Van Aaken, gaat Jan Junior ervoor en rijdt hij Van Aaken een nieuw tijdperk in. Vier mensen op de loonlijst en drie auto’s in de showroom groeiden geleidelijk uit naar het huidige 18 personen tellende team, een showroom vol nieuwe Renaults, Dacia’s en prachtige occasions, meerdere professionele werkplaatsen en magazijnen, vol van innovatieve werkwijzen en keurmerken. En dat allemaal zonder verlies van de dorpse gemoedelijkheid, persoonlijke betrokkenheid en eerlijke benadering. Van Aaken als herboren in een modern en eigentijds jasje.

Het team; toekomstbestendig en toegankelijk

Dat een organisatie zijn voortbestaan dankt aan investeren in mens en innovatie, weet Van Aaken maar al te goed. Dus naast investeringen in technologie en apparatuur, wordt ook veel tijd, geld en energie gestoken in het opleiden van mensen. Denk aan cursussen en trainingen voor het team, maar ook leerlingen worden bij de hand genomen. Van Aaken is daarom een erkend leerbedrijf. De medewerkers van Van Aaken begrijpen de toepassing van de nieuwste technieken al voordat ze op de markt verschijnen. Eerlijke en open communicatie tussen de medewerkers onderling en elkaar helpen om efficiënt en effectief te werken. Interesse in elkaar en in de klanten, dat maakt Team Van Aaken.

Liefde voor de fiets

Waar vader Jan in zijn jonge jaren sleutelde aan brommers, is zoon Jan verweven met de fiets. Naast de liefde voor de auto, gaat Jans hart sneller kloppen van een ritje op fiets. De racefiets of de mountainbike, de bergen of de bossen, het maakt Jan niet uit. Hij deelt deze passie met veel van zijn medewerkers en klanten en heeft daarom zijn waardering voor de velo kracht bijgezet door het uitbrengen van een volledig fietstenue. Op regelmatige basis krijgt de kledingset een update, worden sponsoraanvragen gehonoreerd en steken complete teams zich in de Van Aaken clubkleuren. Een mooie combinatie van passies die elkaar versterken en de dorpse betrokkenheid vergroten.

Compleet en klantgericht

Met dezelfde intentie als zijn vader en een eigen visie, legt Jan Junior zijn ziel en vertrouwen in garagebedrijf Van Aaken. Advies, verkoop, inkoop, service, onderhoud en schadeherstel.

 Ruikt het naar olie, smaakt het naar benzine of lust het elektrische aandrijving? Dan kun je terecht bij Van Aaken.