Peugeot 2008

1.2 PureTech 130 PK GT-line
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
  • panoramadak

Bouwjaar
2017
Kilometerstand
97.441 km
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
XS-483-B
Carrosserie SUV
Bouwjaar 2017
Kleur Zwart
Brandstof Benzine
Energielabel C
Transmissie Handgeschakeld
Bekleding Stof
Aantal cilinders 3
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud 1199 CC
Omschrijving

Als u houdt van goed design, vooruitstrevende techniek en riant rijden, is Peugeot een uitstekende keuze: Motion & Emotion. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. Door het glazen panoramadak heeft u een weidse zichthoek en geniet u van licht en een gevoel van ruimte. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Overzichtelijk en veilig parkeren met de achteruitrijcamera. Overal en altijd. Uw smartphone is tegenwoordig de sleutel tot heel veel. Ook voor deze auto. Remote services, noemen we dat. Waar u ook bent, contact houden is een eitje. Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd de juiste en snelste route vindt. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Alle belangrijke audiofuncties heeft u onder handbereik met de audiobediening op het stuur. De uitrusting van deze Peugeot is met regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer behoorlijk compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Om deze Peugeot echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Opties
electronic climate controle

lichtmetalen velgen 17"

metaalkleur

navigatiesysteem full map

panoramadak

achterbank in delen neerklapbaar

achteruitrijcamera

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

Anti doorSlip Regeling

audio installatie

bandenspanningscontrolesysteem

Garanties
Bovag