Renault Captur

1.3 TCe 140 EDC Intens AUTOMAAT
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • metaalkleur
  • stof/kunstlederen bekleding

Bouwjaar
2021
Kilometerstand
28.400 km
Brandstof
Hybride
Transmissie
Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GND-06-N
Carrosserie SUV
Bouwjaar 2021
Kleur Grijs
Brandstof Hybride
Energielabel B
Transmissie Automaat
Bekleding Stof
Aantal cilinders 4
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud 1330 CC
Omschrijving

Alle technologie in de Renault Captur is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar uit 2021 heeft 28400 kilometer op de teller staan. De hybride motor van deze Renault Captur is de ideale combi van zowel brandstof- als elektromotor. Minder vaak naar de pomp, maar ook zuinig en schoon door de stad! Ook is de auto voorzien van: LED koplampen, in hoogte verstelbare passagiersstoel, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Strak inparkeren wordt een fluitje van een cent door de achteruitrijcamera. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Mocht zich een probleem voordoen, dan krijgt u via remote services op uw smartphone te zien wat er precies aan de hand is, waar u ook bent. Deze Renault is voorzien van knoppen op het stuur om het navigatiesysteem en het audiosysteem met DAB-ontvangst te bedienen. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Met regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en boordcomputer is deze Renault helemaal compleet.

De automatische veiligheidssystemen in deze Renault fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Deze Renault Captur is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. Ook helpen het hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Renault voor een proefrit reserveren.

Opties
Apple Carplay/Android Auto

electronic climate controle

metaalkleur

stof/kunstlederen bekleding

achterbank in delen neerklapbaar

achterbank verstelbaar

achterspoiler

achteruitrijcamera

afwijkende dakkleur

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

Anti doorSlip Regeling

Garanties
Bovag