Renault Clio

Estate TCe 90 Intens
  • lichtmetalen velgen 16"
  • navigatiesysteem full map
  • premium kleur

Bouwjaar
2018
Kilometerstand
76.973 km
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
SL-625-P
Carrosserie Stationwagon
Bouwjaar 2018
Kleur Bleu iron rqh
Brandstof Benzine
Energielabel B
Transmissie Handgeschakeld
Bekleding Stof
Aantal cilinders 3
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud 898 CC
Omschrijving

Het doordachte concept van de Renault Clio Estate staat garant voor ruimte en rijcomfort. Met de pittige benzinemotor en de handgeschakelde vijfversnellingsbak manoeuvreert u moeiteloos door het verkeer. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Omdat u nou eenmaal geen ogen in uw achterhoofd heeft, is het altijd lastig om achteruit te rijden zonder brokken te maken. De achteruitrijcamera lost dat probleem op. In deze Clio Estate vindt u schakelaars op het stuur om het full map navigatiesysteem te bedienen en het audiosysteem met DAB-ontvangst. Aan boord van deze Renault Clio Estate is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Renault met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Ook is de Renault uitgerust met: cruise control, keyless entry, buitentemperatuurmeter, lederen stuur, boordcomputer en lederen versnellingspook.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Renault Clio Estate samen. In een gevaarlijke situatie is een zo kort mogelijke remweg van levensbelang. De Brake Assist zorgt dat u dan maximaal in de ankers gaat. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Renault bovendien hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Opties
lichtmetalen velgen 16"

navigatiesysteem full map

premium kleur

achterbank in delen neerklapbaar

achteropkomend verkeer waarschuwing

achteruitrijcamera

airco (automatisch)

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

Anti doorSlip Regeling

bandenspanningscontrolesysteem

bestuurdersairbag

Garanties
Bovag

Nap