Renault Master

T35 2.0 dCi 150 L2H2 Advance
  • Bedrijfswagen
  • airco (automatisch)
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • cruise control
  • LED koplampen
  • lendesteunen (verstelbaar)
  • metaalkleur

Bouwjaar
2024
Kilometerstand
10 km
Brandstof
Diesel
Transmissie
Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
878359914
Carrosserie Gesloten bestelwagen
Bouwjaar 2024
Kleur Onbekend
Brandstof Diesel
Energielabel Onbekend
Transmissie Handgeschakeld
Bekleding Stof
Aantal cilinders 4
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud 1998 CC
Omschrijving

Betreft een NIEUWE VOORRAAD auto welke dus nog voor de BPM regeling van 1 januari 2025 geregistreerd kan worden.
Informeer naar de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Franse auto’s zijn gemaakt om te genieten. Hij heeft een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. De schuifdeur zorgt voor een grote deuropening waardoor niet alleen in- en uitstappen gemakkelijker wordt, maar ook bijvoorbeeld het plaatsen van bagage of een kinderzitje. Ook LED koplampen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en metallic lak horen tot de voorzieningen op deze auto.

Vanaf elke plek contact maken met deze auto: dat kan met behulp van remote services, die u simpel activeert met uw smartphone. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Gedoe met kabels en stekkers in de sigarettenaansteker is voorbij. De aanwezige draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons zorgt voor wireless recharging van uw smartphone. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Hoeveel ruimte u nog heeft bij het insteken? De parkeersensoren laten het weten! Da’s gemakkelijk! Ook regensensor, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verstelbaar stuur horen tot de voorzieningen op deze auto.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Renault u om veiliger te rijden. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan een afspraak met onze verkoper!

Opties
airco (automatisch)

bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar

cruise control

LED koplampen

lendesteunen (verstelbaar)

metaalkleur

parkeersensor achter

voorstoelen verwarmd

zijschuifdeur rechts

2 zitplaatsen rechtsvoor

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

Garanties
Bovag