Renault Trafic

2.0 Blue dCi EDC 170 T29 L2H1 Limited Edition DC 2.0 Blue dCi EDC 170 T29 L2H1 Extra DC
  • Bedrijfswagen
  • airco (automatisch)
  • armsteun voor
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • cruise control adaptief
  • LED koplampen
  • lendesteunen (verstelbaar)

Bouwjaar
2024
Kilometerstand
15 km
Brandstof
Diesel
Transmissie
Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
6158
Carrosserie Gesloten bestelwagen
Bouwjaar 2024
Kleur Onbekend
Brandstof Diesel
Energielabel Onbekend
Transmissie Automaat
Bekleding Stof
Aantal cilinders 4
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud 1997 CC
Omschrijving

Betreft een DEMO voertuig, informeer naar de beschikbaarheid en actuele km. Stand.

Renault wil zich blijvend onderscheiden als koploper in techniek en ontwerp. En dat dan op z’n Frans, natuurlijk. Ook al zeggen ze het in het Engels: ‘Drive for change’. Met zijn dieselmotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Ook bij een wat krappere parkeerplek stappen passagiers gemakkelijk in en uit via de schuifdeur. Verder is de Renault uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, trailer assistent, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en extra getint glas.

U zult verrukt zijn van de digitale wereld van mobiliteit; het digitale dashboard projecteert alles wat u nodig heeft om uw rit aangenaam en veilig te maken. Bij het inparkeren hoeft u het laatste stukje niet te gokken: de achteruitrijcamera kijkt voor u uit. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het navigatiesysteem! Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Deze Renault is voorzien van draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry en verstelbaar stuur.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico’s in. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Renault u om veiliger te rijden. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Renault bovendien dodehoekdetectie, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u al weet dat dit de auto is die u wilt hebben, dan hoeft u niet langer te wachten. U kunt nu al besluiten om deze Renault te kopen. Wij reserveren de auto dan voor u en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Opties
airco (automatisch)

armsteun voor

bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar

cruise control adaptief

LED koplampen

lendesteunen (verstelbaar)

lichtmetalen velgen 17"

metaalkleur

navigatiesysteem

parkeersensor achter

parkeersensor voor

passagiersstoel

Garanties
Bovag